CSector Breaks 3. Oturumu

Python ve Machine Learning Hakkında Teknik bir Öğle Arası Konferansı

4 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen üçüncü oturumun konuğu Hikmet Yavuz oldu. Kendisi bize Python ve Makine Öğrenmesi hakkında bilgiler verecek ve Türkiye Enerji İhtiyacı Tahminleme Uygulamasını tanıttı.
2014 Yılında Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri Bölümü’nden mezun olan Hikmet Yavuz, şu anda Hacettepe Üniversitesi’nde Finans üzerine yüksek lisans yapmaktadır. Ekinoks Software ve B.E.A.R Team gibi teknoloji firmalarında çalışmıştır ve şu anda da kariyerine DATATEAM’de veri bilimcisi olarak devam etmektedir. Kendisine ait detaylı bilgileri LinkedIn adresinden de bulabilirsiniz:
Geldiği için konuşmacımız Hikmet Yavuz’a teşekkürlerimizi sunarız.
CSector Breaks’in son oturumunda bizleri yalnız bırakmayan katılımcılarımıza da çok teşekkür ediyor ve bir başka etkinliğimizde görüşmeyi umut ediyoruz!